четвер, 09 травня 2013 04:26

Заступники вінницького губернатора заплатять тисячі доларів за збереження своїх посад?

Заступники вінницького губернатора заплатять тисячі доларів за збереження своїх посад?

Двох заступників губернатора Вінниччини скоротять. Згідно постанови Кабміну в облдержадміністрації має залишитись чотири заступника.

В області ходять чутки, що за посаду заступники мають заплатити десятки тисяч доларів.

"Про яку суму йдеться не знаю. Але чула, що звільнять тих, хто грошей не дасть", - зауважила голова обласної партійної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Вінниці заробляє менше за дружину

"Я б поміняв керівництво кардинально. Причому разом з губернатором, - додав головний вінницький "свободівець" Олексій Фурман. - Бо ця кримінально-олігархічна влада не виконує свої функціональні обов'язки. Подивитись хоча б на дороги, медичну реформу. Населення зменшується, а цвинтарі зростають. У Польщі губернатори мають 2-3 заступника, і цього цілком достатньо".

Слід зазначити, що зараз заступниками працюють Максим Боровський, Валентин Поліщук, Любов Спірідонова, Роман Аксельрод, Григорій Дерун, Олександр Прокопчук. За 5 днів до оприлюднення постанови губернатор Іван Мовчан звільнив Володимира Барецького.

Зараз ви читаєте новину «Заступники вінницького губернатора заплатять тисячі доларів за збереження своїх посад?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі