четвер, 07 листопада 2013 04:10

Законопроект Лабунської назвали малосприятливим для Тимошенко

Законопроект Лабунської назвали малосприятливим для Тимошенко
Валентина Теличенко. Фото: varta.kharkov.ua

Законопроект про лікування засуджених за кордоном авторства позафракційного народного депутата Анжеліки Лабунської не є ідеальним для екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила юрист Валентина Теличенко.

На думку експерта, законопроект Лабунської не такий уже й сприятливий та ліберальний для Тимошенко.

"Стаття 84 Кримінального кодексу, четверта її частина, так само містить, що особа, звільнена від покарання, після одужання має продовжити відбувати покарання", - зазначила Теличенко.

Тому, за її словами, в ідеалі для остаточного звільнення Тимошенко необхідно скасувати вирок судді Родіона Кірєєва, тоді не буде необхідності продовжувати це покарання.

"Але я не можу закрити очі на цю ж саму четверту частину. Згідно із нею, Янукович матиме повне право дізнатися у німецьких лікарів про стан здоров'я Тимошенко й у разі, якщо вона готова за станом здоров'я продовжити відбувати покарання, просити про її екстрадицію, якщо Тимошенко відмовиться добровільно повернутися в Україну", - додала юрист.

Теличенко висловила сподівання, що місія Кокса–Кваснєвського, як і сама Тимошенко, закликавши нардепів підтримати законопроект Лабунської, усвідомлюють його мінімальну сприятливість.

Зараз ви читаєте новину «Законопроект Лабунської назвали малосприятливим для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі