четвер, 07 листопада 2013 01:19

Лабунська спрогнозувала, що в разі прийняття її законопроекту Тимошенко все одно повернеться в Україну

Лабунська спрогнозувала, що в разі прийняття її законопроекту Тимошенко все одно повернеться в Україну
Анжеліка Лабунська. Фото: tvi.ua

Автор законопроекту про лікування засуджених за кордоном, позафракційний народний депутат Анжеліка Лабунська переконана, що в разі ухвалення її документа Юлія Тимошенко не втече з України.

Про це політик заявила в ефірі телеканалу ТВі.

"Мені здається, якби Тимошенко хотіла емігрувати, то ще до початку розгляду справи в Печерському суді в неї були можливості поїхати з країни", - наголосила Лабунська.

Вона нагадала, що Тимошенко офіційно не один раз заявляла, що ніколи добровільно не поїде з України.

Також нардеп зазначила, що якби її законопроект про лікування ув'язнених за кордоном ухвалили у Раді без поправок, то екс-прем'єр-міністр змогла би виїхати до Німеччини вільною людиною.

"Судимість Тимошенко не буде погашена, але вона поїде за кордон вільною людиною без жодного супроводу, без кайданів. Бо суд, приймаючи рішення про лікування за кордоном, одночасно звільняє засудженого від покарання у зв'язку з хворобою", - пояснила Лабунська суть свого законопроекту.

Нагадаємо, законопроект № 3461 авторства Лабунської рекомендували відхилити в Головному науково-експертному управлінні ВР, висловивши багато зауваг.

Крім того, парламентський Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відправив на доопрацювання усі чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, які дозволили б виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Лабунська спрогнозувала, що в разі прийняття її законопроекту Тимошенко все одно повернеться в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі