неділя, 10 вересня 2017 14:09

"Заберемо паспорти і повернемо в Польщу" – Держприкордонслужба про повернення Саакашвілі

  Держприкордонслужба: Заберемо у Саакашвілі паспорти і повернемо в Польщу. Фото: epa/upg
Держприкордонслужба: Заберемо у Саакашвілі паспорти і повернемо в Польщу. Фото: epa/upg

Екс-губернатор Одещини Михайло Саакашвілі сьогодні збирається повернутися в Україну. Але такі дії обурили держприкордонників, тому вони повідомили, що не збираються пропускати Саакашвілі.

"На сьогоднішній день пан Саакашвілі має кілька українських паспортів – внутрішній і два закордонних. Відповідно до рішення уповноваженого державного органу ці паспорти не дійсні. І Державна прикордонна служба України має доручення вилучити ці паспорти. Тобто вилучаємо паспорти, оформлюємо документи і повертаємо його (Саакашвілі – Gazeta.ua) на територію держави, з якої він прибув", – сказав перший заступник голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі їде в Україну на "Інтерсіті"

Політик Міхеіл Сакашвілі заявив, що його мета - повернутися до України і він не братиме громадянства інших держав. Назвав себе справжнім захисником України. Заявив, що не розуміє, чому Порошенко боїться його.

Зараз ви читаєте новину «"Заберемо паспорти і повернемо в Польщу" – Держприкордонслужба про повернення Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі