середа, 04 грудня 2013 14:30

За участь у Євромайдані людям погрожують сфабрикованими кримінальними справами

За участь у Євромайдані людям погрожують сфабрикованими кримінальними справами
Фото: rionews.com.ua

За участь в акції протесту на Майдані Незалежності люди втрачають роботу, а до їх родичів приходять співробітники МВС. Про це заявив політолог Олександр Палій з посиланням на "Главком".

"Вчора Колесніченко і Колесніков розповідали перед Верховною Радою про намір "зупинити фашизм". Наскільки фарисейськими та юдиними є ці заяви, показує наступна історія, вранці 4 грудня розказана мені на Майдані простим хлопцем-заїкою, в щирості розповіді якого я ні на секунду не сумніваюся. Його, уродженця Білої Церкви за участю у Євромайдані звільнили з роботи на Білоцерківському шинному заводі. Керівництво на його очах порвало його трудову книжку та посвідчення слюсаря четвертого розряду" , - розповів політолог Палій.

За словами постраждалого, до його дружини з маленькою дитиною навідалися двоє міліціонерів, які сказали, що оголосять його у розшук, якщо він не з'явиться у райвідділі міліції протягом 24 годин.

"За їх спинами стояла людина в штатському, яка сказала, що в іншому випадку можуть підкинути зброю або наркотики (йому або дружині - не пояснили)", - додав Палій.

"Зараз ця проста, бідна людина без роботи, не знає, куди звертатися за допомогою. Його рідний брат лежить у лікарні в Києві у важкому стані після подій на Майдані. Звільнення і залякування на заводі мають масовий характер. Незважаючи на це, працівники Білоцерківського шинного заводу за власні гроші, продавши хто що мав, найняли три автобуси для поїздки на Евромайдан. У результаті цим автобусам пробили колеса, і зараз вони стоять в Білій Церкві в оточенні спецпідрозділу міліції", - розповів політолог.

"Ці абсолютно гітлерівські, тоталітарні методи блюзнірськи застосовуються партією, яка говорить про боротьбу з фашизмом. Шановні друзі! Тепер зрозуміло, як живуть наші люди, і які ставки у цій боротьбі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «За участь у Євромайдані людям погрожують сфабрикованими кримінальними справами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі