четвер, 07 березня 2019 09:10

За 5 років так і не змогли вибудувати армію - Безсмертний

За 5 років так і не змогли вибудувати армію - Безсмертний
Влада мала унікальну можливість провернути серйозні реформи, наголосив Роман Безсмертний. Фото: Олександр Косарев

Українська влада за п'ять років війни так і не спромоглася вибудувати сильний оборонно-промисловий комплекс і запустити серйозні реформи.

Про це сказав кандидат у президенту і лідер партії "РУХ +380" Роман Безсмертний в інтерв'ю журналу "Країна".

"Ми втратили територію. За п'ять років так і не змогли вибудувати армію Так і не змогли усвідомити, що у цих умовах ми були приречені вибудувати оборонно-промисловий комплекс і цього не зробили. Так і не зрозуміли, що мали унікальний шанс довіри людей. Ця довіра давала можливість провернути серйозні реформи. Ми загальмували у цьому процесі", - сказав Безсмертний.

При цьому він назвав і позитивні зміни у державі за останні 5 років.

"Безумовно, Україна має досягнення. Туди можна віднести безвіз, початок формування помісної церкви... Ми нарешті цементуємось як нація, формуємо європейські цінності. У більшості починаємо ідентифікувати себе з Європою. Хоч і не всі. Все більше починаємо розуміти цінність людини", - констатував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми постійно на гачку - Безсмертний виступає за плановий розрив відносин із РФ

Повний текст інтерв'ю з кандидатом у президенти та лідером партії "РУХ +380" Романом Безсмертним читайте у журналі "Країна" від 7 березня.

Зараз ви читаєте новину «За 5 років так і не змогли вибудувати армію - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі