четвер, 15 червня 2023 19:37

Втрати будуть: Остін висловився про контрнаступ

Втрати будуть: Остін висловився про контрнаступ
Міністр оборони США Ллойд Остін сказав, що українці мають можливість ремонтувати техніку. Фото: defense.gov

Під час контрнаступу втрати будуть з обох сторін.

Але українські війська мають змогу ремонтувати пошкоджену техніку. Про це сказав міністр оборони США Ллойд Остін після 13-го засідання у форматі "Рамштайн", передає "Суспільне".

"Важливо те, що українці мають можливість відновлювати техніку, яка була пошкоджена, ремонтувати її, де це можливо, і повертати в бій. А також у нас є засоби для подальшого нарощування потенціалу. Тож контрнаступальні дії будуть продовжуватись", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Рамштайні" держави зобов'язалися вкласти мільярди в оборону України

Остін додав, що росіяни говорять неправду про втрати українців у техніці.

"Я думаю, що росіяни показали нам ті самі п'ять знищених бойових машин близько тисячі разів з десяти різних ракурсів, але, відверто кажучи, українці все ще мають багато бойових можливостей", – пояснив міністр.

13-е засідання Контактної групи у форматі "Рамштайн" відбулося сьогодні у Брюсселі. У ньому взяли участь майже 50 країн.

Союзники обговорили посилення протиповітряної оборони України, сказав міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін.

Зараз ви читаєте новину «Втрати будуть: Остін висловився про контрнаступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі