субота, 02 липня 2022 22:56

"Війна не закінчилась" - Зеленський закликав не розслаблятися

"Війна не закінчилась" - Зеленський закликав не розслаблятися
Президент Володимир Зеленський: "Поширюйте правду про війну і про злочини окупантів". Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський закликав українців не розслаблятися, бо "війна не закінчилась".

"Треба все робити, щоб агресор програв не тільки на полі бою, а ще й історично: щоб кожен в Росії запам'ятав що Україну не зламати, ніким, нічим і навіть жорсткою війною", - заявив Зеленський у черговому зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній тероризм - показали наслідки ракетного обстрілу мирного українського села

"У багатьох тилових містах зараз відчувається розслабленість, але війна не закінчилась, її жорстокість подекуди лише наростає, і не можна про неї забувати", - наголосив президент.

Він просить українців допомагати тим, хто цього потребує. Зокрема, армії та волонтерам.

"Обов'язково допомагайте армії, допомагайте волонтерам, допомагайте всім, хто залишився наодинці в цей час. Поширюйте правду про війну і про злочини окупантів. Як би складно не було сьогодні, маємо пам'ятати про те, що буде завтра. І що завтрашній день має принести Україні максимальну користь – кожен і кожна мають робити для цього все, що можливо", - сказав президент.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін має намір захопити більшу частину України.

У них план мінімум – це просто анексія Херсонської області, план максимум – це якщо вдасться, то тоді розвивати наступ на Миколаїв і далі на Одесу. Тому що ключова ціль цієї війни це насправді не Донбас, а це безумовно Одеса і повний контроль над Чорним морем, вважають у МВС.

Зараз ви читаєте новину «"Війна не закінчилась" - Зеленський закликав не розслаблятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі