четвер, 10 травня 2012 15:50

Власенко поскаржився, що до Тимошенко не пускають захисників

Власенко поскаржився, що до Тимошенко не пускають захисників
Сергій Власенко не розуміє, чому він не можуть потрапити до лікарні. Фото: most-kharkov.info

Захисникам екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка перебуває на лікуванні в ЦКБ "Укрзілізниці" № 5 в Харкові, Сергію Власенку та Євгенії Тимошенко не дозволили побачитися з екс-прем'єром у четвер.

"Нас не допускають до Юлії Тимошенко з незрозумілих причин. Близько 10:00 ранку я відвідав пана Первушкін (Іван Первушкін, начальник Качанівської колонії), і запитав, яким чином ми з Євгенією можемо потрапити до Юлії Володимирівні. Він дав мені слово офіцера, що буде тут близько 11.30 годин з метою узгодження можливого графіка відвідування", - сказав журналістам на брифінгу біля ЦКБ № 5 Власенко.

Він зазначив, що його спробам потрапити в палату Тимошенко перешкодила людина в цивільному одязі, яка відмовився представитися і зазначив тільки, що вона є представником Качанівської колонії і не пустить Власенка до Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін: "Я зараз не можу уявити своє життя без Тимошенко"

Захисник Тимошенко повідомив, що йому вдалося поспілкуватися з німецьким лікарем доктором Лютцом Хармсом у кабінеті головлікаря ЦКБ № 5 і, за словами доктора, ніяких медичних протипоказань відвідування Тимошенко немає.

"Навпаки, він вважає, що Юлії Тимошенко необхідно спілкуватися, зокрема з Євгенією і захисниками", - сказав Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Власенко поскаржився, що до Тимошенко не пускають захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі