середа, 07 жовтня 2009 19:50

Вінський вважає Тимошенко найбільшим гальмом

Вінський вважає Тимошенко найбільшим гальмом
Колишній міністр транспорту Йосип Вінський вважає безпідставною мотивацію Юлії Тимошенко про його звільнення з посади міністра.

Таким чином Вінський прокоментував заяву Тимошенко про те, що підставою для його звільнення було невиконання доручень прем"єр-міністра щодо залучення інвестицій.

"Спочатку вона звинуватила мене в корупції, а тепер, після того як КРУ три місяці просиділо в Міністерстві транспорту та зв"язку України і не знайшло в моїй діяльності на посаді міністра ніяких зловживань, вона звинувачує мене в тому, що я не виконував її доручень", - сказав Вінський.

Екс-міністр підкреслив, що в уряді він був "першим і найпалкішим прихильником залучення інвестицій у транспорт та зв"язок".

"Прем"єр-міністр не дала реалізувати жодну реформу, не посприяла ані пальцем залученню інвестицій в галузь транспорту та зв"язку. Тому я стверджую, що найбільшим гальмом для розвитку, принаймні, цієї галузі є сама Юлія Володимирівна Тимошенко", - підкреслив Вінський.

Він нагадав, що вже четвертий місяць не очолює Мінтрансзв"язку, обов"язки міністра виконує людина, поставлена на цю посаду особисто Тимошенко, а прем"єр-міністр скаржиться, що її доручення "досі не виконане", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський вважає Тимошенко найбільшим гальмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі