середа, 16 вересня 2009 14:44

Вінський хоче дострокових парламентських виборів

Вінський хоче дострокових парламентських виборів
Лідер Народно-патріотичного об"єднання "За демократію і справедливість" Йосип Вінський вважає за доцільне проведення дострокових парламентських виборів.

Про це повідомили у прес-службі цієї організації.

"Дострокові парламентські вибори є сьогодні визрілою проблемою. Парламент показав свою повну безвідповідальність перед суспільством, повну недієздатність в умовах кризи, абсолютну неадекватність політичній позиції", - сказав Вінський.

За його словами, парламент та представлені в ньому політичні партії діють не в інтересах держави і суспільства, а в інтересах однією чи двох осіб.

Вінський переконаний, що нинішня політична ситуація в Україні стала наслідком відсутності політичної культури та жорсткого механізму політичної відповідальності будь-якої політичної сили.

На його думку, виборці під час майбутньої президентської виборчої кампанії висловлять оцінку діяльності всіх її учасників. "Коли два прем"єр-міністри (екс-прем"єр Віктор Янукович і чинний глава уряду Юлія Тимошенко), які фактично 10 років керують державою, вважають, що вони достойні бути Президентами та всезагальної народної любові, і не враховують, що люди сьогодні не сприймають ні Верховну Раду, ні уряд – це говорить про те, що є певний політичний нігілізм", - вважає Вінський.

Лідер об"єднання сподівається, що на майбутній виборчій кампанії спрацюють демократичні завоювання останніх років, і люди прийматимуть рішення по кожному із кандидатів у Президенти адекватно їх нинішній діяльності, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський хоче дострокових парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі