середа, 03 червня 2009 09:04

Вінський готується до відставки?

Вінський готується до відставки?

Міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський заявляє, що не змінить позицію щодо намірів подати у відставку у разі створення коаліції між БЮТ і Партією регіонів.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Моя позиція є незмінною, - сказав Вінський.

В цілому коментуючи можливість створення коаліції БЮТ і ПР, міністр підкреслив: "Мені про це нічого невідомо. Я в цих переговорах участі не приймаю, і ніякої інформації безпосередньою, з перших вуст, я не маю. Тому я це коментувати не можу".

Як відомо, у грудні 2008 року міністр заявив, що у разі створення такої коаліції він подасть у відставку та назвав об"єднання БЮТ та регіоналів "категорично недопустимим".

На питання, чи зміниться його думка зараз у випадку створення коаліції БЮТ та Партії регіонів, Вінський сказав: "Я не бачу поки факту, який можна обговорювати. Моя позиція є незмінною".

Водночас він зауважив, що "ситуація змінилася" у зв"язку з тим, що до широкої коаліції можуть долучитися й інші політичні сили.

У 2006 р після того, як керівництво Соцпартії уклало союз з Партією регіонів і КПУ, Вінський залишив фракцію соціалістів.

За матеріалами: Українська правда, Обозрєватель
Зараз ви читаєте новину «Вінський готується до відставки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі