середа, 04 лютого 2009 15:30

Вінський не хоче у відставку

Вінський не хоче у відставку

Міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський не готовий до своєї відставки. Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів.

"Як я можу бути морально готовий до відставки? Результати роботи Мінтрансу такі, що не дозволяють говорити про мою відставку", - заявив він.

Відповідаючи на уточнююче питання журналістів про скорочення чисельності співробітників Мінтрансу, Вінський зазначив: "У Міністерстві сьогодні працює 221 особа. До штатного розпису ми не набрали 20 осіб".

При цьому Вінський повідомив, що його зарплата як Міністра складає 16 тис.грн.,

Раніше посада Вінського називалася у числі тих, хто може бути відданий новим учасникам коаліції у разі її переформатування.

3 грудня міністр транспорту та зв"язку Вінський заявив, що у разі створення коаліції між БЮТ і Партією регіонів він подасть у відставку. В БЮТ цю заяву пов"язали зі страхом Вінського втратити міністерський портфель.

"Ми пов"язуємо його заяву зі страхом втратити свою посаду, втратити крісло міністра транспорту й зв"язку", - сказав заступник лідера фракції БЮТ Андрій Портнов.

За його словами, у БЮТ нібито взяли заяву Вінського "до відома".

При цьому Портнов зазначив, що фракція неодноразово висловлювала своє невдоволення підходами до роботи міністра транспорту Вінського.

До липня 2006 року Вінський був головою політради Соціалістичної партії. Після формування антикризової коаліції у Верховній Раді 5-го скликання у складі Партії регіонів, Соцпартії та Компартії, Вінський подав у відставку з посади голови політради СПУ.

На позачергових виборах восени 2007 року Вінський пройшов до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко.

За матеріалами: Gazeta.ua, Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Вінський не хоче у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі