середа, 11 грудня 2013 22:30

Спецтема: Євромайдан-2013

Вимоги Майдану для Януковича не мають значення - експерт

Вимоги Майдану для Януковича не мають значення - експерт
Фото: file.liga.net

Політтехнолог Сергій Гайдай вважає, що вимоги мітингувальників на Майдані для президента Віктора Януковича не мають значення.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Янукович дав людям зрозуміти, що він здатен на будь-який варіант. Тобто запідозрити його в гуманізмі складно, поки він показував, що може перейти будь-яку межу. А вимоги мітингувальників для чинного президента не мають значення. Ми ще не бачили жодної відставки", - наголосив він.

Окрім того, за словами експерта, "люди вважають, що вони дають владу, і можуть її забрати, а Янукович думає, що він її має, і ніхто не в силі її забрати в нього".

"Інша річ, що у владі погано все із організацією, та вони роблять помилки. Була у них надія, що без побиття просто видавлять людей із Майдану, і зроблять зачистку. В них не вийшло. Зараз будуть думати над іншим сценарієм", - переконаний Гайдай.

Також, він наголосив, що "ті, хто керують Майданом, повинні зробити адекватні висновки із цього. Тому, просто стояти вже не варіант, бо треба діяти".

Нагадаємо, у ніч проти середи "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності, розібравши барикади та наметове містечко, а вранці міліція намагалася взяти під контроль приміщення КМДА. Забарикадовані там мітингувальники з вікон поливали спецпідрозділи водою з пожежних шлангів. Згодом міліція відступила.

Зараз ви читаєте новину «Вимоги Майдану для Януковича не мають значення - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі