середа, 27 березня 2013 10:42

Спецтема: Снігова пастка

Вілкул каже, що він та Попов не спали п'ять діб, борючись із негодою

Вілкул каже, що він та Попов не спали п'ять діб, борючись із негодою
Вілкул запевнив, що Попов увесь цей час брав активну участь у ліквідації наслідків негоди. Фото: ua.comments.ua

Віце-прем'єр Олександр Вілкул розповів, як останні дні не спав, займаючись ліквідацією наслідків негоди у Києві разом із головою КМДА Олександром Поповим.

У Кабінеті Міністрів Вілкул розповів про те, що останні п'ять днів активно працює штаб щодо ліквідації наслідків снігопаду. Водночас він зауважив, що чиновники, які допустилися помилок під час негоди, вже покарані.

"У неділю на засіданні оперативного штабу було проведено детальний аналіз ситуації, підготовки та ліквідації надзвичайної ситуації, яка відбулася. Зокрема я вказав на значні недоробки в оцінці комунальних служб Києва і сказав, що будуть прийматися кадрові зміни. Ці рішення і були прийняті", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Негода стала навчанням суспільства із самоорганізації"

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи будуть якісь кадрові зміни всередині київської влади, він зауважив: "Усі кадрові рішення вчора були оголошені київською владою".

Крім того, Вілкул запевнив, що Попов увесь цей час брав активну участь у ліквідації наслідків негоди.

Відповідаючи на запитання, чи правда, що голова КМДА у день негоди перебував у Варшаві на футболі, віце-премєр зауважив:

"Із паном Поповим фактично останні п'ять діб ми майже не спали. Штаб працював цілодобово: і центральний штаб, і регіональні штаби. Я з губернаторами зв'язувався, і з Поповим, як із головою КМДА з періодичністю кожні п'ять годин. Але можу сказати, що ці п'ять діб ми провели фактично разом".

Зараз ви читаєте новину «Вілкул каже, що він та Попов не спали п'ять діб, борючись із негодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі