середа, 27 березня 2013 02:14

Звільнений Мазурчак пояснив, чому Попов не пішов у відставку

Звільнений Мазурчак пояснив, чому Попов не пішов у відставку
Олександр Мазурчак. Фото: glavcom.ua

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не повинен подавати у відставку, тому що не він керував комісією, яка повинна була попередити наслідки сильних снігопадів.

Як пише ЛІГАБізнесІнформ, про це заявив колишній перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

"Він (Попов - ред.) включився в процес після того, як трапилася ця ситуація (сильні снігопади, які обрушилися на столицю 22-24 березня - ред.) І фактично сам очолив штаб з її ліквідації", - сказав Мазурчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шквал відставок у Києві. Попов звільнив трьох чиновників

Відповідаючи на запитання про причини своєї відставки, екс-перший заступник голови КМДА зазначив, що "є таке поняття "місія нездійсненна".

"По-перше, коли ти не можеш зробити те, що вище твоїх здібностей. По-друге, коли ти не можеш вимагати цього від своїх підлеглих і повинен відповідати за прийняті або не прийняті тобою рішення", - підкреслив Мазурчак.

Як повідомлялося, через ситуацію, яка склалася в Києві після сильних снігопадів 22-24 березня, Попов відправив у відставку Мазурчака, генерального директора Київавтодору Георгія Глинського і керівника київського главку ДСНС Віталія Пшеничного.

 

Зараз ви читаєте новину «Звільнений Мазурчак пояснив, чому Попов не пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі