вівторок, 09 квітня 2024 16:00

В Україні змінять систему бронювання військовозобов'язаних після рішень з цирками і телемарафоном

В Україні змінять систему бронювання військовозобов'язаних після рішень з цирками і телемарафоном
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про "справедливе і раціональне" бронювання військовозобов'язаних. Фото: 58 ОМпБр ім. І. Виговського

Прем′єр-міністр Денис Шмигаль доручив розробити оновлену і більш справедливу постанову про бронювання і визначити перелік об′єктів критичної інфраструктури.

Про це Шмигаль заявив на засіданні Кабінету міністрів 9 квітня.

"Ефективна оборона - це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура", - сказав прем'єр.

Шмигаль заявив про "справедливе і раціональне" бронювання військовозобов'язаних.

"Працівників підприємств, які дійсно критично важливі", - сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Верховної Ради дав прогноз щодо закону про мобілізацію

"Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій", - заявив Шмигаль.

Прем'єр сказав про доручення профільним міністерствам "найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об'єктів та підприємств критичної інфраструктури".

"Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі", - заявив Шмигаль.

Вчора стало відомо про накази Міністерства культури та інформаційної політики щодо статусу каналів телемарафону, як критично важливих для функціонування економіки.

Також стало відомо, що Мінкульт надав такий статус циркам.

Зараз ви читаєте новину «В Україні змінять систему бронювання військовозобов'язаних після рішень з цирками і телемарафоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі