понеділок, 08 квітня 2024 20:10

Уряд відніс цирки до критично важливих підприємств

Уряд відніс цирки до критично важливих підприємств
Циркам надали статус критично важливих для економіки. Фото: Facebook.com/circus.dp.ua

Міністерство культури та інформаційної політики надало Криворізькому, Харківському, Дніпровському, Одеському, Львівському циркам статус критично важливих для економіки й забезпечення життєдіяльності населення підприємств.

Про це повідомили "РБК-Україна".

Також накази Мінкульту стосуються Пересувного і Національного цирку України, також "Державної циркової компанії України".

Як зазначається у наказах, усі ці підприємства відповідають критеріям критично важливих для функціонування економіки і забезпечення життєдіяльності населення в особливий період організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет пройшов усі 4269 правок нардепів до закону про мобілізацію. Але і це ще не все

Окрім цього статус критично важливих отримали ансамбль "Гуцулія", Національна опера України, Львівська національна опера, Національний хор імені Г.Г. Верьовки і Національний симфонічний оркестр України.

Мінкульт надав статус критично важливих підприємств телеканалам марафону "Єдині новини".

У березні Служба безпеки України повідомляла, що у Кіровоградській області затримали директора обласного театру, який за гроші влаштовував ухилянтів до штату акторів закладу.

Зараз ви читаєте новину «Уряд відніс цирки до критично важливих підприємств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі