понеділок, 17 травня 2010 14:24

В Україні немає правосуддя - "бютівець"

В Україні немає правосуддя - "бютівець"

Фракція БЮТ не буде підтримувати проект "регіонала" Василя Кисельова про встановлення кримінальної відповідальності за наклеп. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

"Цілком очевидно, що йде приціл на засоби масової інформації, щоб на них "накинути узду" і остаточно знищити в країні свободу слова", - зауважив він.

За словами депутата, у разі прийняття парламентом такого рішення, що саме є наклепом, будуть визначати суди. "Як член комітету з питань правосуддя, можу сказати, що у нас в країні немає правосуддя і незалежних судів. Тому якщо така стаття буде прийнята, то вона стане інструментом розправи. Ні про яке правосуддя не буде йти мова", - зазначив Сенченко.

Він впевнений, що таке рішення - ще один крок президента України Віктора Януковича і його команди по побудові тоталітарної держави.

Нагадаємо, депутат-регіонал Василь Кисельов вніс до парламенту проект, яким пропонує встановити кримінальну відповідальність за наклеп.

Зараз ви читаєте новину «В Україні немає правосуддя - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі