пʼятниця, 25 лютого 2022 19:43

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП розповіли про ключове завдання ворога

В ОП розповіли про ключове завдання ворога
Російські окупанти хочуть розв'язати ключове завдання, а саме – "затиснути" Київ та основні міста Сходу і Півдня. Фото: Офіс президента України

Окупаційні війська Російської Федерації, які два дні тому напали на Україну, планують "затиснути" Київ та основні міста Сходу і Півдня. Це ключове завдання ворога.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк під час брифінгу 25 лютого, передає Gazeta.ua.

"Очевидно, що наші опоненти, наші вороги, хочуть вирішити ключове завдання – "затиснути" Київ та основні міста Сходу і Півдня України", – сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі ми на місці" - Зеленський звернувся до українців

Він запевнив, що в Офісі Президента знають плани ворога. Особливо їх розуміє керівництво Збройних сил України.

"Однак тактика, яку сьогодні застосовують російські збройні сили – це не просто військова тактика, яка частково нагадує терористичні методи", – наголосив Подоляк.

Такий висновок можна зробити з інтенсивних обстрілів ворогом житлових кварталів і навіть - дитячих садків, поснив він.

Другий день поспіль триває повномасштабна війна Російської Федерації проти України. Близько 4:00 ворог активізувався і завдав ракетного удару по Києву. Від ракети окупантів загорілася житлова дев'ятиповерхівка.

ЗСУ ведуть активні бої біля населених пунктів Димер та Іванків у Київській області. Це найбільш небезпечні напрямки - північ заходу від Києва.

137 українських захисників загинули у боях проти окупантів у перший день вторгнення Росії. Поранені 316 бійців. Також є загиблі серед цивільного населення, зокрема діти.

Зараз ви читаєте новину «В ОП розповіли про ключове завдання ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі