четвер, 11 лютого 2010 14:42

В облраді Тернопільщини "регіоналів" довели до бунту

В облраді Тернопільщини "регіоналів" довели до бунту

Фракція Партії регіонів у Тернопільській обласній раді у четвер, 11 лютого, відмовилася брати участь у засіданні сесії.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, "регіонали" заявили, що всі інші фракції ради об"єдналися проти них, і не дають конструктивно працювати.

"Ми побачили, що облрада перетворилася з органу, який вирішує проблеми області, в орган, для піару певних політсил, - заявив депутат облради Павло Федик. - Оскільки конструктивно співпрацювати з рештою представників ради ми не можемо, то не вважаємо за потрібне брати участь в сесіях".

"Регіонали" зазначили, що переключаться на роботу в районах області, і таким чином реалізовуватимуть свої повноваження як депутати. Також депутати фракції будуть продовжувати роботу в комісіях ради.

Під час останнього виступу на сесії облради представник "Регіонів" Ярослава П"яла заявила, що всі депутати облради, окрім "регіоналів", перед другим туром виборів займалися не проблемами області, а агітацією за кандидата Тимошенко. П"яла висловила сподівання, що ситуація в раді зміниться після виборів у травні 2010 року.

Дійсний склад Тернопільської облради був сформований після дочасних виборів у березні 2009 року. За підсумками голосування, найбільшу фракцію в облраді - 50 депутатів сформували представники ВО "Свобода". До складу ради також увійшли представники Єдиного Центру, "Нашої України", Української народної партії, Партії регіонів та Блоку Литвина.

До ради пройшли також 12 представників БЮТу, однак вони одразу ж склали свої мандати, не визнавши результатів дострокових виборів. Зараз із 120 депутатів, які мали б формувати облраду, продовжують працювати 94.

Зараз ви читаєте новину «В облраді Тернопільщини "регіоналів" довели до бунту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі