четвер, 13 серпня 2009 13:31

ВО "Свобода" вимагає доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА

ВО "Свобода" вимагає доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА

У Тернопільській обласній раді вивчається можливість доплати до пенсій ветеранам Організації українських націоналістів і Української повстанської армії.

Про це повідомив на прес-конференції голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об"єднання "Свобода", глава фракції "Свобода" в Тернопільській облраді Олег Сиротюк.

"Вже зараз ми працюємо над можливістю доплат до пенсій ветеранам ОУН-УПА і надання їм пільг на оплату житлово-комунальних послуг", - сказав Сиротюк.

Він також додав, що за ініціативою фракції "Свободи" було ухвалено рішення Тернопільською облрадою про правову оцінку злочинів комуністичного режиму в Україні, а також пошана пам"яті українців, постраждалих в минулому сторіччі в результаті окупаційних режимів.

Сиротюк підкреслив, що це рішення було ухвалене, не дивлячись на те, що Партія регіонів не проголосувала за нього.

"Нас дуже здивувало, чому фракція "Єдиний центр" не проголосувала за це рішення, проте нам вдалося знайти підтримку, і таке рішення було ухвалене", - підкреслив депутат.

Він пояснив, що таким рішенням Тернопільська облрада рекомендувала обласній державній адміністрації підготувати відповідну програму.

"Проте вже триває третій місяць, і обласна державна адміністрація на чолі з депутатом від "Єдиного центру" Юрієм Чижмарем досі не подає цього проекту на сесію Тернопільської облради", - додав Сиротюк.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «ВО "Свобода" вимагає доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі