понеділок, 15 серпня 2011 14:52

Ющенко та компанія гикнуть ще не раз - "регіонал"

Ющенко та компанія гикнуть ще не раз - "регіонал"

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко має намір найближчим часом зареєструвати у Верховній Раді проект закону про посилення боротьби з екстремізмом і бандитизмом.

"Ми маємо досвід "жирних" країн з так званої європейської демократії, який на сьогоднішній день дуже сумний", - сказав "регіонал" і додав: "Ми повинні не наслідувати їх трагічні кроки, а адекватно і критично оцінювати, з чого вони починали і до чого прийшли, щоб цього не допустити у нас. Так роблять нормальні розумні люди".

За словами нардепа, при бажанні можна організувати заворушення будь-яких масштабів.

"Цьому за шість років свого правління дуже посприяла "помаранчева" влада: вбитий національний клин, релігійний, вбитий клин в історичне усвідомлення власного минулого нашого народу. Через це Ющенко і компанія ще гикнуть не один раз ", - сказав він.

Колесніченко зазначив, що на сьогодні важливо, щоб влада вчасно і дуже жорстко реагувала на будь-які прояви екстремізму, оскільки це "прямий шлях до тероризму".

Нагадаємо, що президент Віктор Ющенко має найближчим часом давати свідчення у Печерському суді у справі екс-прем'єра Тимошенко. Між тим сам колишній голова держави, за інформацією ЗМІ, заявив, що не має наміру цього робити.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко та компанія гикнуть ще не раз - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі