вівторок, 23 січня 2024 21:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська зброя вже дістає до рідного міста Путіна. Далі буде - Данілов

Українська зброя вже дістає до рідного міста Путіна.  Далі буде - Данілов
Удари по військових об'єктах на території РФ завдають зброєю українського виробництва, сказав Олексій Данілов. Фото: Facebook.com/rnbou

Удари по військових об'єктах на території Російської Федерації завдають зброєю українського виробництва.

Цілі на відстані у 1000 км вже не є недосяжними для Сил оборони України. Про сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, повідомили Liga.net.

"Ми дуже пишаємось нашими оборонними здобутками. Хочу нагадати, що ми вже дуже багато корисної справи зробили, знищуючи ворога - не тільки на тимчасово окупованих територіях, але й безпосередньо в місті, де народився сучасний фюрер, на прізвище Путін (у Санкт-Петербурзі. - Gazeta.ua) та в інших містах. Я більш ніж впевнений, що далі буде", - сказав секретар РНБО.

"Дуже багато сьогодні знищується об'єктів військової інфраструктури на Росії саме нашою рідною зброєю. На сьогодні для нас вже умовно 1000 км - це не є якась далека відстань, щоб ми не могли туди проникнути", - заявив Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путин уже не знает, че делать с этой войной" - перехоплена розмова росіян

Коментуючи указ президента Володимира Зеленського про історично населені українцями території РФ, Данілов сказав, що "не хоче розкривати таємниці". Але є "дуже багато" людей у РФ, які допомагають Україні під час повномасштабної війни, тому що "відчувають себе патріотами нашої країни", заявив секретар РНБО.

18 січня ЗМІ повідомили, що атака безпілотників по нафтобазі в Ленінградській області РФ є спецоперацією Головного управління розвідки. Були влучання по цілях. Джерело у спецслужбах повідомило , що відтепер військові об'єкти у Санкт-Петербуру і Ленінградській області знаходиться у зоні досяжності українських сил.

Росіяни заявили, що дрон упав і вибухнув на території нафтогазової компанії "Петербурзький нафтовий термінал".

Безпілотник, який уночі уразив ціль у Санкт-Петербурзі, - українського виробництва, повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін.

Зараз ви читаєте новину «Українська зброя вже дістає до рідного міста Путіна. Далі буде - Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі