субота, 04 червня 2011 16:51

Українці повинні зрозуміти безальтернативність пенсійної реформи - Азаров

Українці повинні зрозуміти безальтернативність пенсійної реформи - Азаров

Громадяни України повинні зрозуміти безальтернативність проведення пенсійної реформи в країні, переконаний прем'єр Микола Азаров. Про це він заявив, виступаючи на зустрічі з учасниками саміту глав міністерств фінансів держав-учасників СНД у Києві в суботу. 

"Підходити до проведення пенсійної реформи потрібно дуже гнучко. У чому полягає ця гнучкість? Перш за все, в тому, що люди повинні зрозуміти безальтернативність рішень, що приймаються", - підкреслив прем'єр.

"Чи влаштовує когось зараз діюча пенсійна система? Не влаштовує. Значить, потрібно йти по шляху її зміни", - переконаний він.

Азаров також підкреслив, що проведення пенсійної реформи є "складною справою", але її результатом має стати встановлення в країні більш високих і диференційованих пенсій, які б відповідали вкладу людини в період її трудової діяльності. 

Раніше повідомлялося, міністр фінансів Федір Ярошенко заявив, що Україна не може обійтися без підвищення пенсійного віку. 

Зараз ви читаєте новину «Українці повинні зрозуміти безальтернативність пенсійної реформи - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі