вівторок, 27 лютого 2024 21:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська розвідка сказала, чого очікувати від промови Путіна на федеральних зборах РФ

Українська розвідка сказала, чого очікувати від промови Путіна на федеральних зборах РФ
Путін виступить перед федеральним зборами РФ 29 лютого. Фото: Getty Images

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України не очікують чогось "дуже нового" від звернення президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна до федеральних зборів РФ.

Про це сказав представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону, повідомили "Радіо Свобода".

"Свої уявлення про історію як російську, так і українську і світову, він (Путін. - Gazeta.ua) вже в принципі розповів. Якихось новин не буде. Чергова брехня. Чергова пропаганда. Робота на продовження зомбування власної аудиторії і підтримка залишків іміджу того ж фарсу, яким є "вибори". Концептуально важко уявити щось дуже нове", - сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розгорнула проти України спецоперацію "Майдан-3"

Путін виступить із посланням до федеральних зборів 29 лютого.

Раніше представник ГУР Вадим Скібіцький повідомляв, що російські окупанти хочуть захопити Луганську область до псевдовиборів Путіна, які ворог планує на березень.

Сьогодні Сили оборони України відбили атаки окупантів на шести напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Українська розвідка сказала, чого очікувати від промови Путіна на федеральних зборах РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі