субота, 13 жовтня 2012 02:39

У виборців немає запиту на чорно-білий вибір, вони хочуть різних кольорів - політолог

У виборців немає запиту на чорно-білий вибір, вони хочуть різних кольорів - політолог
Вадим Карасьов переконаний, що з Кличка буде "великий" політик. Фото: www.radiosvoboda.org

Опозиції не варто було об'єднуватися, бо окремо вони б набрали більше.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав політолог, кандидат у народні депутати Вадим Карасьов.

"Є запит на нову політичну силу. Якби Яценюк пішов окремо "Фронтом Змін", "Батьківщина" взяла б достатньо місць на заході Україні та в західно-центральних регіонах, Яценюк міг би взяти на сході, там де є розчаровані виборці Партії регіонів, і це була б серйозна опозиційна фракція. І Кличко міг би взяти у центрі. Це були б три серйозні опозиційні колони. І тоді дійсно б проблем з опозиційною більшістю і поваленням цього режиму – не було б. А так вони є", - наголосив він.

Водночас, коментуючи заяву прем'єра Миколи Азарова про те, що Віталію Кличку рано іти у велику політику, політолог зазначив:

"Остаточну відповідь на питання – гідний чи не гідний той, чи інший політик, мають давати виборці, український народ. А Азарову треба з більшою повагою ставитися до політиків, у яких достатньо високий політичний рейтинг. Тим паче, більший, ніж у самого Азарова. Тут прем'єр має право на думку як громадянин, та як політик і прем'єр-міністр, він має бути обережний".

Карасьов також додав, що з Кличка може "вирости" великий політик.

"Феномен Кличка полягає в тому, що у виборця немає запиту на чорно-біле – біла опозиція і чорна влада. Він хоче ньюансів, він хоче багато кольорів. Наш виборець не такий вже сліпий, він мудріший, він не хоче війни фронтів добра проти зла. Якраз тому Кличко зараз набирає", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «У виборців немає запиту на чорно-білий вибір, вони хочуть різних кольорів - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі