неділя, 04 вересня 2011 13:37

У вересні Рада буде голосувати за закони про вибори і землю

У вересні Рада буде голосувати за закони про вибори і землю

Під час прес-конференції в Луганську голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що під час нової парламентської сесії в першочерговому порядку буде остаточно прийнятий Закон "Про пенсійну реформу".

"Ви знаєте, що ми його досить серйозно почистили, цей Закон. Тому що в результаті розгляду порядку тисячі поправок, які було введено, було 42 поправки, які, на жаль, під час сесії не були проголосовані. Тому необхідно проголосувати ці поправки, закон буде прийнятий, я сподіваюся, він буде підписаний президентом, і ми отримаємо другий механізм пенсійного забезпечення людей в нашій державі на далеку перспективу. І в кінцевому підсумку почнемо вирішувати проблему дефіциту Пенсійного фонду", - заявив він.

Відповідаючи на питання про законопроекти, що плануються до розгляду на дев'ятій сесії Верховної Ради шостого скликання, Єфремов повідомив, що в цілому їх більше тисячі.

"Якщо говорити про серйозні документи, які планується прийняти, то в першочерговому порядку будуть розглядатися питання, які пов'язані з виборами, і буде стояти питання Закону "Про вибори до Верховної ради". Він підготовлений на сьогоднішній день, я сподіваюся, що в перших числах вересня він буде зареєстрований, і у вересні ми вийдемо на його розгляд", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" Ківалов і Колесніченко внесли у Раду новий "мовний" законопроект

Він також повідомив, що будуть розглядатися і закони, пов'язані з землею.

"Ви знаєте, що ми низку законопроектів, у тому числі про кадастр землі, прийняли. Ще існують чотири законопроекти, які необхідно буде розглядати. Зрештою, ми вийдемо на ринок землі, але на ринок такий, який би не представляв небезпеки для нашого держави. Тобто земля, якщо і буде продаватися, то вона буде продаватися в обмеженій кількості, виключно громадянам України, або фермерським господарствам, які зареєстровані в нашій державі, через певний механізм, який виключає участь третьої сторони, зокрема, іноземної сторони, для того, щоб брати участь у скупці даної землі ", - сказав Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «У вересні Рада буде голосувати за закони про вибори і землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі