субота, 13 квітня 2013 15:26

У ПР вірять в здоровий глузд опозиції: парламент має працювати

У ПР вірять в здоровий глузд опозиції: парламент має працювати
Олег Зарубінський. Фото: glavcom.ua

Опозиція у Верховні Раді реалізує стратегію з продукування хаосу.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Олег Зарубінський.

Говорячи про те, чи запрацює наступного тижня Верховна Рада, нардеп зауважив: "Я думаю, що Верховна Рада має працювати. Це має бути аксіомою. При чому, працювати не тільки в комітетах, а й, у першу чергу, в пленарному, сесійному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій

Зарубінський додав: "Тому, я думаю, м'яч зараз на полі трьох фракцій, які організовують перманентну блокаду Верховної Ради, порушуючи і Конституцію, і регламент Верховної Ради, і кримінальний кодекс. Бо там чітко зазначається, що таке перешкоджання діяльності народного депутата України. Тобто, це перманентне перешкоджання діяльності народним депутатам України, і це – шлях в нікуди. Тому я розумію, що на своїй половині поля три фракції, які зацікавлені блокувати Верховну Раду, мають цим м'ячем скористатися в тому плані, щоби Верховна Рада працювала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати від більшості запросили спікера на нараду, аби поговорити про розпуск Ради?

"Регіонал" переконаний, що опозиція часом цілеспрямовано робить все, аби в українському парламенті настав хаос.

"Бо це вже набуває таких обрисів навіть не тактики, а стратегії продукування хаосу в єдиному законодавчому органі. Більше немає законодавчих органів в Україні, крім Верховної Ради. Тому на мою думку, це не просто повинно статися, це апріорі, це імператив, що Верховна Рада має запрацювати нормально", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тушкам" радять "посипати голову попелом", а не створювати фракцію

Нардеп підкреслив: "Завжди погано ставився, хто б не блокував Верховну Раду, до самої технології блокування. Тому, я думаю, здоровий глузд все ж таки має домінувати. Навіть у тих, хто вже почав президентську кампанію і використовує для цього блокування".

Нагадаємо, що минулого пленарного тижня опозиція заблокувала Верховну Раду через те, що було провалено голосування за призначення дати виборів у Києві. У свою чергу, більшість 4 квітня провела засідання поза межами парламенту.

Зараз ви читаєте новину «У ПР вірять в здоровий глузд опозиції: парламент має працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі