середа, 22 жовтня 2008 15:53

У ПР радять Ющенку мовчати про своє отруєння

Тема отруєння Ющенка носить інтимний, морально-етичний характер, вона повинна набути розголосу тільки тоді, коли злочинці сидітимуть у залі суду. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи заяву Віктора Ющенка, що він знає, де ховаються його отруйники.

"Я тему отруєння Ющенком практично не коментую. Хочу підкреслити, що вона швидше носить морально-етичний характер, але на превеликий жаль, виходить, що сам Президент, волею або проти волі, розуміючи або не розуміючи, свідомо чи ні, але надає цій темі політичного відтінку", - вважає політик.

За його словами, ця тема носить інтимний, морально-етичний характер, і вона повинна набути розголосу тільки тоді, коли злочинці сидітимуть у залі суду.

"Ось тоді люди повинні дізнатися, що злочинці знайдені, суд іде у справі отруєння Ющенка. А до цього даної теми взагалі не потрібно торкатися. Знову виходить, що цю тему брудними руками з одного боку хапають політики, а з іншого боку - починає піднімати самого Ющенко. Тим самим він особисто гонить політичну хвилю навколо цієї теми", - відзначив Чечетов, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У ПР радять Ющенку мовчати про своє отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі