понеділок, 25 березня 2013 22:50

"У нас область три роки трясе" - Кайда хоче зняти з посади губернатора Тернопільщини

"У нас область три роки трясе" - Кайда  хоче зняти з посади губернатора Тернопільщини
Олексій Кайда Фото: provse.te.ua

Опозиція хоче зняти з посади губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна. Уже навіть є відповідне звернення на ім'я президента України. Про це сьогодні під час прес-конференції у Тернополі розповів нардеп від ВО "Свобода" Олексій Кайда.

"У нас область три роки трясе. У нас дороги далі засипані, не ухвалено бюджет, не вирішене питання по екстреній медичній допомозі, натомість губернатор весь час у якихось роз'їздах. Ми вже підготували звернення до президента України, думаю, мої колеги з "Батьківщини" і "УДАРу" його підтримають -  щодо усунення з посади Хоптяна за той провал соціально-економічних показників в області", - сказав Кайда.

Він зауважив, що на Тернопільщині не все так добре, як звітує керівництво облдержадміністрації та облради.

"Я сьогодні бачив один цікавий документ, його підписують голова обладміністрації і облради, у свій час я теж його підписував. У ньому подаються показники соціально-економічного розвитку і політична ситуація. Підписаний він Тарашевським і Хоптяном. І дуже цікава тут була фраза, що ситуація є під контролем, в області спокій, все гарно. Я хочу побачити, як вони у п'ятницю будуть виправляти цей документ і що будуть у ньому переписувати", - додав Кайда.

Зазначимо, на п'ятницю, 29 березня, у Тернополі заплановано провести акцію протесту "Україно, вставай". На неї мають прибути керівники опозиції Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «"У нас область три роки трясе" - Кайда хоче зняти з посади губернатора Тернопільщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі