понеділок, 25 березня 2013 16:39

В Україні створять революційні комітети

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Степан Кубів заявив, що в Україні будуть створені революційні комітети з підготовки фінальної акції "Вставай, Україно".

Про це він заявив під час прес-конференції Об'єднаної опозиції.

"До акції "Вставай, Україно" було два підходи: консервативний і радикальний – революційний, -сказав Кубів. – Людям набридло бачити, як Партія регіонів знищує усе українське. Ми вирішили піти усе ж радикальним шляхом, коли ми не будемо чекати поки нас знищать. І ми заявляємо, що в Україні будуть створені революційні комітети, - ревкоми. Вони стануть центром організації процесу до 18 травня. Такі комітети будуть створені на базі Львівської обласної ради. Очолюватиме його голова обласної ради й народні депутати, які у минулому займались протидіями тому режиму ,що ми маємо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" прийшов на прес-конференцію із шоломом спецназівця

Кубів переконаний, що говорячи про революційні настрої він не здивує львів'ян, й буде готувати похід на Київ.

Крім того нардеп від УДАРу Ярослав Гінка зазначив, що до створення ревкомів обов'язково треба долучати громадських діячів, а не лише політиків.

"Ми,я к парламентські депутати будемо робити усе від себе від себе залежне у парламенті, - сказав депутат. – А крім того будемо залучати громадських активістів, діячів, польових командирів "Майдану" до цієї боротьби на вулиці. Справді будемо створювати страйком і ревкоми. Але ніхто краще не підніме громадськість ніж громадські діячі, - лідери громадської думки".

У свою чергу Ірина Сех зазначила, що на сході народ налаштований на революцію й теж готовий створювати страйкоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досить скиглити. Беріть лопату, садіть картоплю, капусту" - Азаров українцям

"За короткий час роботи нардепом я уже була у Кривому розі, Дніпропетровську, Слов'янську, - розповіла. – Я дуже тішуся тими реальними зустрічами з людьми, які у нас проходять. Нас чекають. І ті революційні комітети, які ми тут створимо їх там чекають. У Слов'янську на зустріч з народним депутатом прийшло 4 тисячі людей без оголошень і роздачі флаєрків. Тому ми маємо розуміти, що у нас є чітка велика Україна, яку уже ніхто не поділить і не розріже. І якщо ми сьогодні не вийдемо на вулиці Києва, то завтра уже буде пізно".

Сех зазначила, що якщо люди не піднімуться 18 травня у Києві, то усіх нас по одному переб'ють, як екологів у Дніпропетровську.

"Влада побачить, що ми не об'єднані й буде з нами, як із дніпропетровськими екологами ставатись лихо, яке роками не зможуть розслідувати, - сказала політик.  – До 18 травня ревкоми мають зорганізувати людей, пояснити їм ситуацію. Донести до них усю інформацію, що вони чекають і їхати до Києва".

Зараз ви читаєте новину «В Україні створять революційні комітети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

329

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі