середа, 01 лютого 2023 19:47

Спецтема: Війна Росії проти України

У Міноборони відреагували на обшуки у колишніх посадовців

У Міноборони відреагували на обшуки у колишніх посадовців
У Міноборони кажуть, що допомагають проводити розслідування. Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Міністерство оборони оприлюднило свою позицію щодо оголошення підозри колишнім посадовцям.

У відомстві сприяють правоохоронним органам у проведенні процесуальних заходів та проводять службові перевірки за цими фактами, повідомили пресслужба Міноборони в Telegram.

"У системі Міноборони сповідується нульова толерантність до корупції. І кожна інформація про можливі її прояви ретельно перевіряється. У випадку підтвердження фактів, уповноважені органи надають правову оцінку, а міністр оборони України відповідно реагує та приймає необхідні кадрові рішення", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупційний скандал у Міноборони: слово взяв Залужний

Вказали, що у грудні 2022 року був відсторонений від обов'язків, а в січні 2023 року звільнений з посади виконуючий обов'язки директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони.

24 січня 2023 року розпорядженням Кабінету Міністрів звільнили заступника міністра оборони.

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому виконувачу обов'язків директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони Богдану Хмельницькому, ексзаступнику міністра оборони В'ячеславу Шаповалову та ексзаступнику державного підприємства Промоборонекспорт Володимиру Терещенку. Також до згаданих посадовців навідалися з обшуками.

Їх звільнили з посад на тлі скандалу із закупівлями для військових.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони відреагували на обшуки у колишніх посадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі