понеділок, 09 грудня 2013 14:22

У міліції заявили, що мітингувальники заважають комунальникам прибирати сніг і шумлять

У міліції заявили, що мітингувальники  заважають комунальникам прибирати сніг і шумлять
Фото: vpoltave.pl.ua

Столичні міліціонери нагадують, що блокування руху в центральній частині Києва, які влаштовують учасники акцій протесту, можуть обернутися кримінальною відповідальністю.

Про це йдеться в офіційній заяві на сайті МВС України.

"Активісти Євромайдану значно перешкоджають руху автотранспорту та пішоходам, блокуючи вулиці міста і встановлюючи там намети. Внаслідок цього на проїжджій частині столиці створюються великі затори. Тож київські міліціонери ще раз звертають увагу на те, що "дії учасників мирних зібрань не повинні порушувати права інших громадян". За блокування руху автомобілів передбачена відповідальність згідно чинного законодавства", - зазначають у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецназівці із водометами оточують Майдан

Також у МВС кажуть, що  "останнім часом постійно надходять звернення від мешканців центральних районів з приводу шуму в нічний час, не можливості проїхати до власних будинків, а то і взагалі потрапити до під'їзду".

"Також своїми діями учасники масових акцій заважають повноцінній роботі комунальних служб столиці, які наводять лад на дорогах під час негоди", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У міліції заявили, що мітингувальники заважають комунальникам прибирати сніг і шумлять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі