середа, 27 січня 2010 09:32

У Медведька попередили колядника- Зварича, що голодування нічого не дасть

У Медведька попередили колядника- Зварича, що голодування нічого не дасть
Генеральна прокуратура не бачать в своїх діях у справі судді Ігоря Зварича порушень закону. Про це повідомили в прес-службі відомства, коментуючи вимоги Зварича відставки Прокурора, пише Коммерсант-Украина.

Зокрема керівник прес-служби відомства Юрій Бойченко впевнений, що Зваричу не варто голодувати, оскільки це позбавлено сенсу.

"Панові Зваричу необхідно було не порушувати закон, будучи главою ЛААС. Тоді він їв і пив, не вважаючи свої дії незаконними. Хай не сподівається, що через його голодування генпрокурор подасть у відставку", - заявив Бойченко, додавши, що відповідальність за харчування підслідних несе керівництво СІЗО.

"Слідство у справі Зварича завершене, і тепер він знайомиться з матеріалами своєї кримінальної справи. Суд ухвалить йому справедливий вирок", - підсумував Бойченко.

Нагадаємо, Зварич 20 січня оголосив голодування. Обвинувачений серед іншого вимагає особистих вибачень Президента Ющенка, відставки глави СБУ і Генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «У Медведька попередили колядника- Зварича, що голодування нічого не дасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі