середа, 23 грудня 2009 23:10

Лозінський незабаром повторить долю Пукача і Зварича

Лозінський незабаром повторить долю Пукача і Зварича

Екс-депутат БЮТ Віктор Лозінський найближчим часом буде затриманий.

Про це в середу ввечері в ефірі "5 каналу" заявив голова СБУ Валентин Наливайченко.

"Тому що оперативно-розшукові заходи не зупиняються ні на мить. Працюють оперативно-розшукові групи і ключове питання - це взаємодія з Міністерством внутрішніх справ і їхня допомога", - зазначив він.

"СБУ ясно, що немає і не має мати стільки людей і можливостей, скільки має МВС. А тим більше, розшук вбивць або осіб, які підозрюються у вбивствах - це безпосередня компетенція МВС", - підкреслив Наливайченко.

"Але тим не менше я впевнено заявляю, що розшук буде тривати так само інтенсивно, і ми дуже сподіваємося на найближчий час на результат. Так як було з Пукачем, як ми вийшли на заміну декількох слідчих груп і оперативно-розшукових груп і через декілька місяців отримали результат. Так як було зі Зваричем, за декілька місяців був розшуканий", - наголосив голова СБУ.

"Я думаю, в часі це не затягнеться", - додав Наливайченко.

Нагадаємо, 16 червня цього року Віктор Лозінський, прокурор Голованівського району Кіровоградської області Євгеній Горбенко й начальник міліції того ж району Михайло Ковальський завдали мешканцю району Валерію Олiйнику тяжких травм, від яких він помер.

Лозінського позбавили депутатської недоторканності, він зник і знаходиться в розшуку.

У ГПУ ж, окрім причетності до вбивства Олійника, Лозінському інкримінують вимагання і незаконне позбавлення людини свободи. Нібито він минулого року захопив на своїх угіддях двох мисливців, а за їхнє звільнення вимагав $40 тисяч.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лозінський незабаром повторить долю Пукача і Зварича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі