пʼятниця, 29 липня 2011 11:10

У Львові розбились одразу 4 автівки

Учора, 28 липня, у Львові на вул. Кульпарківській поблизу будинку №63 сталася аварія. Там, близько 15.00 години не розминулось чотири автомобілі – "Деу", "Ауді" та дві "Шкоди".

Про це розповіла інспектор групи профілактичної роботи ДАІ, капітан міліції Ірина Пилат.

"На щастя, у даній ДТП не травмувалися люди, а лише автомобілі отримали технічні пошкодження. Щоправда, найбільше дісталося автомобілю "Деу", - повідомила вона.

За її словами, найчастіше причиною таких дорожньо-транспортних пригод є перевищення безпечної швидкості руху (дозволена швидкість у населених пунктах – 60 км/год) в умовах дорожньої обстановки та недотримання безпечної дистанції та інтервалу.

"Саме тому, хочемо нагадати водіям, що відповідно до п. 12.1 Правил дорожнього руху України вказано, що під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен урахувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним". Крім того, відповідно до п. 13.1 Правил дорожнього руху України, водій, залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та інтервалу", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «У Львові розбились одразу 4 автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі