вівторок, 10 квітня 2012 15:52

У Кагарлику поховали нардепа Головченка
7

Попрощатися з однопартійцем прийшов спікер Володимир Литвин
Під руки виводять дружину померлого
Володимир Литвин задумався над негативною реакцією інтернет-користувачів на смерть колеги
Попрощатися з Головченком прийшли нардепи, родичі і однокурсники
Ігоря Головченка відспівали у Лаврі

Сьогодні близько 15-ї години на міському кладовищі Кагарлика у Київській області поховали народного депутата з фракції Народної партії Ігоря Головченка.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Прощатися з політиком прийшли близько сотні людей.

"В нього звідси родом дружина Анастасія. В неї тут будинок і живуть батьки. Ігор заповів, щоб його поховали саме тут", - розповіла знайома Головченка Лариса Лебеденко.

За її словами, нардеп жив у Києві на Нивках, постійно займався спортом, взимку купався у ставках, бігав, та 3-4 рази на тиждень ходив у басейн.

"Десять років тому йому зробили складну операцію - міняли судини. Але він дуже хотів жити, був життєрадісний, постійно жартував. Всім допомагав", - сказала Лебеденко.

Вона також розповіла, що у суботу, 7 березня, ввечері Головченко плавав у басейні, йому стало зле і хоча поруч були люди, його не встигли врятувати - "швидка" приїхала за 20 хвилин, але політик був уже мертвий.

Поховальну промову читав отець Павло.

"Ігор до мене приходив на Благовіщення зранку, обіцяв, що прийде на Вербну неділю. Але в суботу це сталося - помер", - сказав він.

"Ми з ним разом навчалися в університеті, однокурсників тут (на похоронах) близько 15", - сказав однокурсник Головченка, який не представився.

"Три роки в нас була зустріч - 25 років закінчення вузу. Мені вже тоді здалося, що в нього є проблеми із серцем. Але я йому тоді нічого не сказав. Мав до нього справу і хотів до нього подзвонити. Раптом дзвонить наш однокурсник Сєрьога і каже що Ігор пормер. В руках був конверт - випав", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Кагарлику поховали нардепа Головченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі