понеділок, 15 серпня 2011 16:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У БЮТ розповіли, як Ющенко підлив масло у пекло для Тимошенко

У БЮТ розповіли, як Ющенко підлив масло у пекло для Тимошенко

За влади Віктора Януковича його попередник Віктор Ющенко не опиниться на лаві підсудних, бо "Ющенко і Янукович - це одне ціле".

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Те, що зробив Ющенко, є найвища ступінь підлості і зради. І ця людина продовжує клепати. Зрозуміло, що він є причиною газової кризи. Його жадібність і бажання набити пельку грошима привело до того, що він всіх нас, хто стояв у 2004 році, забув і продовжує відпочивати тоді, коли Юлію Володимирівну тягають по застінках і знущаються над нею. Він підливав масло у вогонь", - заявив Бондаренко.

На його переконання, саме Ющенко заслуговує опинитись на лаві підсудних, а не Тимошенко.

"Тому що перебити вигідний для України контракт, який Юлія Володимирівна успішно уклала з керівництвом Росії за ціною 230 у.о., перебити Фірташем і відкликанням Дубини, це могла зробити тільки людина, яка думала про себе. Ніякої держави, ніяких людей за своєю спиною колишній президент не відчував. Йому це було до лампочки", - вважає "бютівець".

"Він брехав цинічно, що в його кабінеті ніколи не був Фірташ. А сьогодні про це говорить не тільки Дубина, а й багато інших. Він збрехав, що його сім'я не нюхала цей "вонючий газ". За такі речі у цивілізованій країні слід притягувати до кримінальної відповідальності. Він так себе зганьбив, що будь-яка партія, яка ризикне поставити його на чолі свого списку, опиниться на смітнику історії і не набере взагалі голосів", - спрогнозував Бондаренко.

Разом з тим, політик виключив можливість притягнення Віктора Ющенка до суду.

"При цій владі, боюсь, що Ющенко не опиниться на лаві підсудних, бо він і Янукович - це одне ціле. Вони завжди грали на одну руку і координували свої дії", - резюмував Бондаренко.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, екс-президент, голова партії "Наша Україна" Віктор Ющенко не хоче приходити на допит у "газовій справі" відносно екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розповіли, як Ющенко підлив масло у пекло для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі