субота, 25 січня 2014 17:11

Спецтема: Євромайдан-2013

У Будинку профспілок зброї немає - комендант

У Будинку профспілок зброї немає - комендант
Степан Кубів Фото: ipress.ua

Народний депутат України Степан Кубів (фракція "Батьківщина") назвав заяву про нібито зберігання зброї в Будинку профспілок провокацією влади.

"Як комендант Будинку профспілок я спростовую інформацію про те, що нібито у нас тут є склад зброї. Ми - мирна акція. Ми не займалися, не займаємося і не будемо займатися озброєнням людей на Майдані. Це - провокація", - цитує Кубіва прес-служба партії "Батьківщина".

Він також назвав провокацією проникнення людей зі зброєю на територію Майдану: "Це спеціально сформована злочинною владою група, яка хоче провести деструктивні дії на Майдані".

Раніше в міліції повідомили, що днями в Києві ліквідували одну зі злочинних угруповань з арсеналом зброї, яка могла постачати зброю на Євромайдан.

У суботу з'явилася заява міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, в якій мова йшла про оперативну інформацію, отриману правоохоронцями, що в Будинку профспілок та КМДА "накопичується вогнепальна зброя".

Зараз ви читаєте новину «У Будинку профспілок зброї немає - комендант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі