середа, 11 квітня 2012 11:28

У активістів КУПРу в центрі столиці вкрали презервативи

Сьогодні об 11 годині у Києві на Бесарабці Коаліція учасників помаранчевої революції (КУПР) планувала роздавати презервативи із зображенням Януковича. За 10 хвилин до початку акції невідомі у штатському вкрали їх. Разом із КУПРом презервативи мали роздавати сьогодні також представники Чорного комітету.

"Я сидів у кафе біля супермаркету "Білла". В чорному пакеті було більше сотні презервативів. Забіг чоловік у чорній шкірянці, вихопив їх у мене та втік", - розказав Вадим Лісовий, один з учасників КУПРу.

Він пояснює, що сьогоднішню акцію приурочили до подій, які сталися на вихідних: в ніч з 8 на 9 квітня до їхнього офісу на Печерську вдерлися з 10 чоловіків у штатському. Вони не представлялися, забрали всі презервативи і поламали всі меблі.

"Ми вирішили роздати всі презервативи, щоб нас більше не переслідували", - сказав він.

Лісовий також повідомив, що подав заявку у КМДА, що буде роздавати презервативи сьогодні вранці. Хоча наголошує, що на благодійні акції заявки не потрібні. Активіст також очікує, що найближчим часом його можуть арештувати.

Нагадаємо, раніше на Майдані Незалежності роздавали презервативи, на яких було зображення схоже на президента України Віктора Януковича. Він у блакитній коробочці, на ньому написано "Справжній український през. Без ГМО".

Зараз ви читаєте новину «У активістів КУПРу в центрі столиці вкрали презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі