вівторок, 26 січня 2010 08:14

Турчинов уявив, як "Регіони" захоплюють ядерну електоростанцію

Турчинов уявив, як "Регіони" захоплюють ядерну електоростанцію

Депутати від Партії регіонів продовжують утримувати кабінет керівництва поліграфкомбінату "Україна".

Про це заявив перший віце-прем"єр Олександр Турчинов в ефірі "5 каналу".

"Наскільки я знаю, депутати від Партії регіонів продовжують утримувати кабінет керівництва комбінату, прикриваючись своїми депутатськими мандатами", - сказав він.

Турчинов наголосив: "Є небезпечний прецедент. Уявіть собі, Януковичу і його колегам раптом захочеться захопити атомну електростанцію".

"Уявіть, що вони, користуючись мандатом, увійдуть на атомну електростанцію і будуть там крутити якісь важелі і розповідати, що у них є недоторканість", - зазначив він.

Перший віце-прем"єр повідомив, що директора комбінату звільнили, і він "ховається на лікарняному".

"Коли вони захоплювали...підприємство Україна і зразу почали розповідати про друк фальшивих бюлетенів, то зразу виникає питання: у першому турі комбінат повністю знаходився під їх контролем", - заявив Турчинов.

"Раз ви говорите, що можливо там друкувати фальшиві бюлетені, значить, ви знаєте, про що говорите. Значить, ви друкували на перший тур фальшиві бюлетені", - вважає перший віце-прем"єр.

Він також зазначив, що "прокуратура замість того, щоб захищати інтереси держави, захищає інтереси Партії регіонів".

Коментуючи намір регіоналів скликати на цьому тижні позачергове засідання парламенту, Турчинов заявив: "Ці крикливі, перелякані заяви - це свідчення того, що вони налаштовані на програш виборчої кампанії".

Нагадаємо, що раніше Партія регіонів звинувачувала БЮТ у спробах захоплення поліграфкомбінату "Україна" з метою друку 1,5 мільйона зайвих бюлетенів на другий тур виборів президента.

Водночас у Кабміні це розцінили як спробу регіоналів захистити бізнес однопартійця, пов"язаний з концерном ЄДАПС.

Зранку в понеділок Кабмін спробував провести на посаду новопризначенного директора комбінату Володимира Хомка на робоче місце, однак депутати-регіонали заблокували цей процес.

Під час сутички міліція затримала 20 помічників народних депутатів. Водночас прокуратура порушила дві кримінальні справи проти міліції.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Турчинов уявив, як "Регіони" захоплюють ядерну електоростанцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі