понеділок, 25 січня 2010 12:12

"Регіонали" повідомляють, що захопленням "України" керує Турчинов

"Регіонали" повідомляють, що захопленням "України" керує Турчинов

У Партії регіонів звинувачують першого віце-прем"єра України Олександра Турчинова в керівництві захоплення поліграфічного комбінату Україна.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Василь Грицак.

"Сьогодні о 6:20 ранку група" бойовиків "в кількості 250-300 чоловік на чолі із заступником начальника управління Секретаріату Кабінету міністрів Володимиром Рудиком почали штурм і захоплення поліграфкомбінату Україна", - стверджує народний депутат.

За його словами, при цьому застосовувалися спецзасоби, зокрема, сльозоточивий газ, молотки, біти, якими били працівників офіційної охорони підприємства. Також при цьому були розбити вікна і двері.

"Вони штурмом взяли три поверхи і хотіли захопити кабінет директора. А потім - виробничі цехи з метою або друкувати додаткові бюлетені, або пошкодити обладнання", - сказав Грицак.

При цьому він звинуватив першого віце-прем"єра Олександра Турчинова в керівництві захопленням.

"Всією цією злочинною акцією керує особисто перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов за вказівкою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. А міліція повністю підтримує цю злочинну групу за особистою вказівкою міністра внутрішніх справ Юрія Луценка", - заявив Грицак.

Як повідомлялося, Партія регіонів заявила, що сьогодні, 25 січня, вранці на поліграфічний комбінат "Україна" було скоєно рейдерський напад на чолі з представником Кабміну. За даними регіоналів, в результаті бійок є потерпілі, а з другого чи третього поверху будинку впав чоловік. На території перебували до 10 народних депутатів від Партії регіонів. Зокрема, Василь Горбаль, Василь Грицак, Ельбрус Тедеєв, Григорій Самофалов, Владислав Лук"янов, Юрій Мірошниченко.

У ситуацію втрутилася СБУ.

Раніше 22 січня представники Партії регіонів заявили про незаконні дії з боку Кабінету міністрів щодо зміни керівництва поліграфічного комбінату Україна з метою друку додаткових 1,5 млн бюлетенів на користь кандидата на пост президента Юлії Тимошенко. БЮТ назвав цю інформацію "дезінформацією з елементами провокації".

УНІАН, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" повідомляють, що захопленням "України" керує Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі