середа, 10 серпня 2011 18:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов у суді проспівав Тимошенко дифірамби

Турчинов у суді проспівав Тимошенко дифірамби

Заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов стверджує, що в січні 2009 року Україна ні дня не могла затягувати переговорний процес щодо газу, так як країна несла колосальні збитки.

"Той, хто розповідає, що ми пару місяців могли вести дискусії - недосвідчена людина, або свідомо дає неправдиві свідчення", - сказав Турчинов під час допиту в якості свідка в середу на засіданні Печерського райсуду щодо "газової справи", відповідаючи на питання Юлії Тимошенко про те, скільки б ще протрималася Україна в разі затягування переговорів з Росією.

При цьому він підкреслив, що газотранспортна система країни "і день не могла протриматися".

За словами Турчинова, вже 19 січня 2009 року Україна терпіла колосальні збитки і в зв'язку з тим, що в ГТС почав падати тиск, з'явився величезний ризик відключення металургійної промисловості.

"Там на години йшов рахунок і те, що ви зробили в Москві - ви врятували всю країну", - сказав Турчинов, звертаючись до свого керівника.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов у суді проспівав Тимошенко дифірамби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі