середа, 10 серпня 2011 16:49

Медведєву немає сенсу розмовляти з Януковичем про Тимошенко - експерт

Медведєву немає сенсу розмовляти з Януковичем про Тимошенко - експерт

Під час завтрашньої зустрічі президентів України та Російської Федерації в Сочі Віктор Янукович і Дмитро Медведєв не будуть говорити про арешт лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Віктор Небоженко.

"Я не думаю, що Медведєву є сенс розмовляти з Януковичем про Тимошенко. Швидше за все, це проблема двох прем'єрів", - зазначив Небоженко.

На його думку, поширена в ЗМІ новина про те, що до порядку денного завтрашньої зустрічі Януковича і Медведєва внесено питання арешту Тимошенко, є дезінформацією.

"Я думаю, що інформація про це - провокація насправді. Навіщо Медведєву, який дружить з Януковичем, обговорювати важкі проблеми Тимошенко і Путіна? Що, Путін не може сам подзвонити Януковичу, накричати на нього, пригрозити йому, чимось скомпрометувати? Навіщо йому потрібно використовувати для цього свого молодшого суперника на президентських виборах - Медведєва? Нелогічно", - вважає політолог.

"Тільки українська преса може настільки серйозно обговорювати можливість такої суперечливої розмови", - резюмував Небоженко.

Нагадаємо, президент України Вікторич Янукович 11 серпня 2011 року відвідає з робочим візитом місто Сочі. Візит Янукович здійснить на запрошення президента Російської Федерації Дмитра Медведєва.

Зараз ви читаєте новину «Медведєву немає сенсу розмовляти з Януковичем про Тимошенко - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі