середа, 03 жовтня 2018 12:35

Турчинов прокоментував вихід Кучми з "Мінська"

Турчинов прокоментував вихід Кучми з "Мінська"
Олександр Турчинов переконаний, що врегулювання ситуації на Донбасі залежить виключно від волі Путіна. Фото з відкритих джерел

Вихід другого президента Леоніда Кучми з Мінського процесу жодним чином не вплине на результати переговорів щодо Донбасу.

Таке переконання висловив секретар РНБО Олександр Турчинов під час спілкування з журналістами у Харкові.

"Переконаний, що від складу української делегації навряд чи щось зміниться. Проблема Мінських переговорів, Нормандських, взагалі мирного шляху врегулювання залежить від Путіна та Російської Федерації та їхніх спроб замість врегулювати ситуацію загострити її. Останнім часом вони працюють саме над загостренням цієї проблеми", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломат Антимайдану може замінити Кучму на переговорах в Мінську

Другий президент України Леонід Кучма вийшов із Мінського переговорного процесу з врегулювання ситуації на Донбасі. Він представляв Україну у Тристоронній контактній групі з 2014-го. На це його уповноважив президент Петро Порошенко. Був підписантом Мінського меморандуму від української сторони.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов прокоментував вихід Кучми з "Мінська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі