пʼятниця, 02 серпня 2013 01:31

Турчинов порадив Януковичу припинити дурити Європу

Турчинов порадив Януковичу припинити дурити Європу
Олександр Турчинов. Фото: styknews.info

Президенту Віктору Януковичу час припинити брехати Європі та українцям й почати забезпечувати виконання вимог, на яких наполягає Європейський Союз. Інакше євроінтеграція не відбудеться.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив керівник Центрального штабу партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"В Україні відсутні суди, відсутні силові структури, які захищають Конституцію і громадян. А навпаки є ті, що ґвалтують або грабують, або вбивають громадян. Це – реалії України", - зазначив Турчинов.

"Однак президент Янукович і його оточення постійно заявляють, що вони готові виконувати вимоги Європи для того, щоб підписати Угоду про асоціацію. Вони говорять про євроінтеграцію", - додав політик.

За його словами, сьогодні пора визначитись: або припинити брехати Європі і українцям, або реально забезпечити виконання тих вимог, на яких наполягає Європейський Союз.

"А їх не так багато: припинити вибіркове правосуддя і зробити нормальну судову реформу, в тому числі реформу силових структур, починаючи з Генпрокуратури. По-друге, це – прозорі вибори, з якими не можна зволікати так, як ми це бачимо в Києві та інших регіонах України. І третє — звільнення Юлії Тимошенко. Це ті три пункти, без яких не можна говорити про європейську інтеграцію", - уточнив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов порадив Януковичу припинити дурити Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі