вівторок, 31 травня 2022 22:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Треба оголосити Росію країною - спонсоркою тероризму - Макфол

Треба оголосити Росію країною - спонсоркою тероризму - Макфол
Колишній посол США у Росії Майкл Макфол каже, що санкції треба розширити. Фото: eastnews.ua

Росія повинна отримати статус країни, яка підтримує тероризм

Також необхідно запровадити індивідуальні санкції проти кожного, хто працює в адміністрації президента РФ Володимира Путіна, каже колишній посол США у Росії Майкл Макфол в ефірі Freeдом.

"Санкції - інструмент, щоб закінчити путінську війну. Поділ між державними особами та бізнесменами – це добре. Вони повинні свідомо сигналізувати, що не підтримують Путіна. Також вони мають дати частину грошей на відновлення України та інвестувати в неї", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія заборонила в'їзд Байдену та ще майже тисячі американців

Макфол - професор Стенфордського університету, колишній посол США в Росії, колишній радник президента США з національної безпеки, співголова групи українських і міжнародних експертів, які оцінюють санкції проти Росії.

Визнання Росії країною - спонсоркою тероризму дозволить запустити додаткові механізми санкцій. Про це сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він нагадав, що росіяни продовжують руйнувати українські міста і вбивати людей.

Зараз ви читаєте новину «Треба оголосити Росію країною - спонсоркою тероризму - Макфол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі