пʼятниця, 19 липня 2024 08:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп згадав про війну в Україні у новій промові

Трамп згадав про війну в Україні у новій промові
Трамп на з'їзді республіканців згадав про війну в Україні. Фото: eastnews.ua

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у своїй номінаційній промові пообіцяв, що покладе край війні між Україною та РФ.

Світ опинився на порозі Третьої світової війни, заявив політик, повідомляє "Голос Америки". Він пообіцяв змінити ситуацію.

"Я покладу край кожній міжнародній кризі, створеній нинішньою адміністрацією, включаючи жахливу війну між Росією та Україною, якої б ніколи не сталося, якби я був президентом", - сказав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Палаті представників закликали Байдена знятися з виборів

Він також згадав військовий конфлікт на Близькому Сході та кризу, що "нависає" над Тайванем, Кореєю, Філіппінами та всією Азією.

"Третя світова війна буде страшною, через зброю, яка тепер доступна людству. Ця зброя є такою, що знищує. Настав час змін", - зазначив Трамп.

Виборча кампанія кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа отримала в період з квітня по червень понад $400 млн. Це рекорд у другому кварталі, який майже відповідає сумам, зібраним протягом усієї його кампанії 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Трамп згадав про війну в Україні у новій промові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі