пʼятниця, 01 березня 2013 20:16

Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі

Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі

Опозиціонер заявив, що створить ініціативну групу в парламенті задля протидії Сергію Тулубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Тулуб не дав кошти на фінансування центру для хворих на ниркову недостатність

"Нам закидають аби ми створили групу черкащан у парламенті. Я почав цим займатися. Моя ідея полягає в тому, що справжні патріоти повинні об'єднатися довкола ідеї звільнення Черкащини від заробітчан і корупціонерів. Вже сьогодні Томенко, Геращенко й позафракційний Тимошенко підтримують і вважають, що нашим головним завданням є звільнення Тулуба і всіх інших заробітчан. Ми готові транспортом забезпечити, щоб вони вивезли речі з Черкаської області. Це найбільш патріотичний крок. Решта депутатів поки що не визначилися. Кажуть, що готові співпрацювати в частині вибивати кошти. Я запитую: для кого? Для тих, хто їх вкраде? До мене вже дійшли чутки, що на Черкащині вже не 50 % відкату, а 95 % і народ вже боїться ті субвенції брати, бо готівкою треба віддавати майже все. Тому об'єднатися, щоби вибивати гроші для заробітчан, які крадуть наші бюджетні кошти я не збираюся. Я думаю до нас приєднається і Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію

Нагадаємо, 18 лютого о 13.00 на Соборній площі в Черкасах представники місцевої опозиції провели мітинг за відставку голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Серед плакатів вирізнявся напис блакитним на білому фоні: "Тулуб, чемодан, вокзал, Донецк". Опозиціонери пообіцяли влаштовувати мітинги щодня, поки Сергій Тулуб не піде у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі